Baris Hümmet förlänger med PB

Publicerad 27 januari 2015 09:58
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: JOHN FRIBERG

Idag kan vi glatt meddela att den 24-årige mittfältaren Baris Hümmet har valt att skriva på för ännu ett år i KSF Prespa Birlik, klubben han tillhört sedan 2011. Han är den som i dagens trupp varit längst i Prespa Birlik och så här sade han efter att ha kritat på sitt nya kontrakt.

– Känns som om man varit här i evigheter men jag trivs fantastiskt bra i klubben. Jag är glad att vi kommit fram till en bra lösning för bägge parter och nu ser jag fram emot ett framgångsrikt år för oss alla i PB, säger Baris Hümmet.

Baris är en spelare som vi jättegärna ville behålla i vår trupp. Där fanns intresse från andra klubbar, men ledningen har jobbat stenhårt för att han skall stanna och vi är lyckliga att han valde att göra det, berättar tränaren Meysam Javan.