Kosova IF - KSF Prespa Birlik 0-1

Publicerad 28 februari 2015 14:54
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN

Det blev en målsnål match när KSF Prespa Birlik bortabesegrade Kosova IF med 1-0. Matchens enda mål gjordes utav anfallaren Oscar Paradis som gjorde sitt första mål i den gröna tröjan. Det var i den 12:e matchminuten Prespa Birlik rullade upp hemmalagets försvar och avslutet av Paradis var en riktigt läcker lobb strax utanför straffområdet.

– Alltid kul att få göra mål även om det bara var en träningsmatch och givetvis är det viktigt för självförtroendet att som anfallare få göra mål, sade Paradis efter sin debutmatch.

Annars så var det ingen höjdarmatch dem cirka hundra åskådarna bjöds på ett kylslaget Rosengård Norra IP. Prespa Birlik ägde mycket boll men hade svårt att skapa några jättechanser framåt. Hemmalaget var mest ute efter att sänka bolltempot och spela fysiskt och det lyckades dem väl med. För Prespa Birliks del gäller det att fortsätta jobba hårt på träningarna. Det är många nya i laget och det kommer att ta lite tid innan man får allt att stämma.

Närmast väntar ännu en träningsmatch då Prespa Birlik tar emot div 3-laget BK Flagg på Heleneholms IP nästa lördag. Matchstart kl. 14:00.