Inför Prespa Birlik - BK Flagg

Publicerad 6 mars 2015 21:15
TEXT: ÖZCAN EMIN

Imorgon är det dags för årets femte träningsmatch, Prespa Birlik möter BK Flagg på Heleneholm IP:s konstgräs kl 14:00. Trots vinsten förra veckan så vill tränaren Agim Sopi få ut mer av sina spelare.

– Vi måste höja oss ett par snäpp efter matchen mot Kosova. Vi har analyserat matchen under veckan och gått igenom en del saker med spelarna. Där fanns en del positiva saker i matchen men vissa grejer gjorde vi mindre bra och jag tycker att vi var alldeles för tama i offensivt straffområde, säger Agim Sopi.

Inför morgondagens match så har han tillgång till hela truppen och Prespa Birlik kommer att ställa upp med starkast möjliga lag. Den enda som inte är tillgänglig för spel är Baris Hümmet som fortfarande kör rehab för sitt skadade knä.

Senast lagen möttes var i somras då man möttes i MM-final, en match som slutade med en 4-3 vinst för Prespa Birlik. Motståndarna gick som tåget i seriespelet och man lyckades att ta steget upp till div 3 där man kommer att spela i år alltså. Man har under vintern spelat ett flertal matcher och bl.a. vunnit över FC Rosengård med 3-2 och senast vann man över seriekollegan LB07 med 2-0.

Noterbart är att mittfältaren Kristian Legiec gör sin första match i den gröna tröjan.

Truppen:

Målvakter: Robin Armandt, Davorin Baric
Försvarare: Martin Holm, Adnan Gerzic, David Abaya, Ahmad Mohamad, Özgur Dişli, Oscar Vilas Nilsson
Mittfältare/anfallare: Bovar Karim, Firat Sahan(k), Kristian Legiec, Oscar Paradis, Sadat Karim, Renad El-Jerbi

KSF Prespa Birlik – BK Flagg
Lördag 7/3 kl 14:00
Heleneholms IP (konstgräs)

Fritt inträde
Varmt välkomna!