Bardhi kallad till A-landslaget

Publicerad 18 mars 2015 22:02
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: JOHN FRIBERG

Idag presenterade landslagstränaren för Makedonien, Boshko Gjurovski den 22-mannatrupp som skall representera landet i den kommande EM-kvalmatchen mot Vitryssland och träningslandskampen mot Australien. En stor och glad nyhet är att den tidigare PB-mittfältaren Enis Bardhi, 19, kom med i truppen. Bardhi har tidigare representerat U21-landslaget och detta blir hans första samling med A-landslaget.

– Jättekul, både för honom och oss som haft honom i klubben. Han ringde mig igår efter att han fått beskedet och han var överlycklig. Detta visar bara att ingenting är omöjligt, det kan gå väldigt fort i fotbollen. Det krävs mycket hårt jobb och har man rätt inställning och karaktär så kan man komma rätt så långt med sin fotboll, berättar Agim Sopi.

Makedonien som för närvarande ligger på en fjärde plats i grupp C i Em-kvalet med fyra inspelade poäng efter fyra omgångar möter alltså Vitryssland nästa fredag.

Vi önskar Enis Bardhi stort lycka till med sitt Makedoniska landslag i framtiden.

EM-kval
Makedonien – Vitryssland 27 mars 2015

Träningslandskamp
Makedonien – Australien 30 mars 2015