Tillmobil ny huvudsponsor

Publicerad 18 mars 2015 23:33
TEXT: ÖZCAN EMIN

Intresset för KSF Prespa Birlik är större än någonsin och nu är det klart att Tillmobil i Norde AB blir en utav klubbens huvudsponsorer 2015.

Tillmobil i Norden AB har funnits sedan 2011 och har sedan dess utvecklats till ett företag som hjälper andra företag att se över sin totala telefonilösning. Tillmobil är en oberoende återförsäljare som erbjuder deras kunder lösningar från de fyra största operatörerna i Sverige.

– Vi är ett företag som satsar enormt mycket på sportengagemang och vi vill marknadsföra oss med hjälp av idrotten. Vi ser Prespa Birlik som den näst största klubben i Malmö och ser denna satsning dem gör som en extremt rolig utmaning.

Tillmobil har själv haft en ganska rolig resa 2014 som företag och ser synonymer med Prespa Birliks satsning 2015.

Nätverkande och att bygga viktiga relationer för att öka kännedom, stärka företagets varumärke, sprida kunskap och skapa nya affärer är oerhört viktigt för oss, berättar Briar Karim VD för företaget.

– Det är väldigt kul att presentera Tillmobil i Norden AB som en utav våra huvudsponsorer 2015, säger Prespa Birliks sportchef Meysam Javan.

Tillmobil är ett starkt varumärke och det är ett fint bevis för Prespa Birlik att vi jobbar rätt när en partner som Tillmobil vill stärka sitt varumärke ytterligare genom oss, säger Meysam Javan.