Kanonerbjudande från Stadium

Publicerad 24 mars 2015 21:44
TEXT: ÖZCAN EMIN

Ny säsong, nya möjligheter! Ett unikt erbjudande till dig som är medlem i KSF Prespa Birlik.

För oss är det viktigt att du som medlem i en Stadium Team Sales förening har de bästa förutsättningarna för att starta den nya säsongen med de nyaste och hetaste fotbollsprodukterna. Och dessutom skall du ha möjligheten att göra det till ett suveränt pris.

Se till att du/Ni har registrerat dig för "Stöd till din förening" så hjälper du din förening att få extra bonus genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp.

För att kunna vara med i Stöd din förening så behöver man vara Stadium member. Därefter behöver man registrera sig på www.stadium.se/teamsales.
Är man redan medlem på Stadium så är det bara att logga in och sedan följa instruktionen för att göra sina val. Är man inte medlem på Stadium så blir man det på www.stadium.se och följer sedan instruktionen. Medlemskapet är såklart kortlöst och kostnadsfritt.

20% rabatt på ett köp av fotbollsprodukter Gäller alla produkter på vår fotbollsavdelning, skor, benskydd, träningskläder, bollar, mm. vid ett köptillfälle under perioden 15:e mars - 30:e april -2015.
Rabatten erhålles vid uppvisande av inbjudan i samband med köp:
Skicka ett sms med texten TEAM till nummer 71120: Inbjudan skickas som SMS svar som berättigar till rabatten.

Fotbollssäsongen 2015 börjar på Stadium.
Välkommen.

Stadium Team Sales
www.stadiumteamsales.se

Erbjudandet gäller när ditt köp registreras på KSF Prespa Birliks bonuskort. Rabatten gäller även prisnedsatta varor. (Kan ej kombineras med andra rabatter, kuponger
eller Team Pris. Gäller ej: vid köp av presentkort, på www.stadium.se eller Stadium Outlet.)


Copyright © 2010 Stadium. Alla rättigheter reserverade.
Besök våra andra webbplatser: Stadium.se | Stadium.dk | Stadium.fi
Stadiumteamsales.se | Stadiumteamsales.dk | Stadiumteamsales.fi