Antalya dag 1

Vy från balkongen Vy från balkongen

Publicerad 28 mars 2015 11:05
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN

Det blev en rätt så lugn första dag här i Antalya. Flygresan gick bra och vi landade vid 15-tiden (turkisk tid) på Antalyas flygplats. Därefter blev det transport till hotellet Miracle och incheckning. På kvällen var det gemensam middag och efter det ledig tid, dem flesta valde att ta det lugnt på hotellet. Vissa spelade FIFA-spel och det hördes i hela korridoren, inga namn nämnda.

Det har regnat något kopiöst sedan vi kom hit och dem säger att det skall vara så i 1-2 dagar till. Vi får hoppas att det snart slutar regna så att vi kan få lite sol och värme. Förutom vädret så finns det inte mycket att klaga på. Fantastisk mat, fin service, fint hotell. Mycket mer än så kan man inte begära.