Antalya dag 2

Publicerad 29 mars 2015 11:49
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN

Efter regn kommer sol som man brukar säga. Under förmiddagen så var det återigen en massa regnande här i Antalya, vilket gjorde att morgonens träningspass fick ställas in. Istället höll killarna sig inom hotellet där dem flesta valde att träna på gym och ta en simtur inomhus.

Lagom till eftermiddagens träningspass så sprack himlen upp och solen visade äntligen upp sig. Träningsplanerna här nere håller hyfsad klass och det var många glada miner när killarna äntrade gräset. Senast man fick träna på gräs var ju ett halvår sedan och det var skönt att egentligen få träna på något annat än plastgräset hemma på Heleneholms IP.

Efter den gemensamma kvällsmiddagen så var det EM-kval och Holland-Turkiet på storbild. En trevlig match som till slut slutade 1-1 efter att hemmalaget kvitterat i slutet av matchen. Synd då Turkiet verkligen behövde en trepoängare.

Nu håller vi tummarna för bättre väder här nere för det börjar bli lite tråkigt med regnandet.