Antalya dag 3

Publicerad 30 mars 17:17 2015
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN

Tyvärr blev det inte bättre vädermässigt under söndagen utan det regnade mest under hela dagen. Dagens träningspass inleddes kl 09:30 och det är riktigt imponerande hur fina planerna är trots det ihärdiga regnandet sedan vi anlände till Antalya. Träningen innehöll mycket lirande och vissa taktiska genomgångar. Efter träningen var det lunch och därefter ledig tid för alla. Spelarna har fått mycket frihet under eget ansvar och jag måste säga att det är en fantastisk atmosfär i truppen fast att det är så många nya.

På kvällen var det gemensam middag som vanligt och efter den var det ett par stycken som valde att åka till ett stort shoppingcenter en bit härifrån och inhandla lite kläder och annat.

Ikväll ryktas det om att flera "roliga" aktiviteter står på menyn för dem nya i truppen. Skall bli intressant att se vad det blir för typ av inkilning.

Mer om detta imorgon.