Antalya dag 4

Publicerad 31 mars 14:45 2015
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN

ÄNTLIGEN. Dagen bjöd på 22 behagliga Celsius och strålande solsken. Morgonens träning bestod mest av taktisk finslipning där truppen delades upp i två läger, försvaret tränade för sig och dem övriga för sig. Det var många fina avslut vi fick beskåda och dagens bomb stod Qendrim för. En perfekt volley som satt i det vänstra krysset. Hoppas vi får se sådana mål i seriespelet också.

Efter passet var det tillbaks till hotellet och bussen hann knappt stanna framför entrén innan alla låg på solstolarna vid poolområdet. Då vi knappt sett sol i Sverige på flera månader så var det väldigt många utav oss som blev lite lagom brända. Dock ska vi inte gnälla för det, det var verkligen välbehövliga D-vitaminer vi fick. Efter kvällsmiddagen var det tänkt att det skulle ske lite ”roliga saker” som Oscar, Martin och Baris planerat men det blev inställt och uppskjutet till en annan kväll.

En grej jag glömt att berätta om är att alla de nya spelarna har fått sjunga en egen vald sång vid kvällsmiddagarna. Vissa har överraskat och visat sig ha dolda talanger medan vissa fått hotellets gäster att undra vad som sker.

Matchen som skulle ha spelats på onsdag kommer att spelas tisdag (läs idag) istället, mer om matchen och annat kommer imorgon.

Bilder från träningen