Güle Güle Antalya

Publicerad 3 april 2015 16:50
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN

Träningslägrets sista dag inleddes med ett tidigt träningspass på morgonen. Under träningen var det en hel del avslut som nöttes och genomgång på de fasta situationerna. Efter träningen var det den sedvanliga bussturen hem till hotellet och idag bjöd vädergudarna åter igen på strålande solsken och 23 grader. Eftersom det var sista dagen så var bara till att dra på sig badshortsen och knalla ner till poolen och njuta av det fina vädret. Vissa prioriterade stan och shopping.

På kvällen var det gemensam middag och information om hemresan. Därefter blev det lite sömn för vissa medan andra satt och umgicks nere i hotellets lobby tills bussen kom. Vi blev hämtade från hotellet vid halv tre tiden (lokal tid) och flyget avgick 05:15. Det var ett väldigt kallt Köpenhamn som välkomnade oss i morse, dock så sken solen och vi får hoppas att vi tagit med oss lite värme hit.

De har varit ett riktigt härligt träningsläger nere i vackra Antalya. Mycket god mat och hotellet vi bodde på var fint. Vädret har inte varit perfekt varje dag men det är ju trots allt fortfarande vår och då kan man inte förvänta sig sol och 30 grader. Det har varit många skratt och där finns en underbart skön stämning i truppen. Känns verkligen som att de nya spelarna redan hunnit skapa en fin gemenskap. Det har avverkats fem träningspass under veckan och en träningsmatch där det norska laget ÅS IL besegrades med 5-2.

Nu är vi dock tillbaka i vardagen och seriepremiären är väldigt nära. Först matchen spelas på Heleneholms IP 11 april då Hässleholms IF gästar oss. Men innan dess så skall där spelas ett genrep och den matchen spelas imorgon då Prespa Birlik möter div 1-laget Trelleborgs FF, avspark 14:30. Mer om den matchen kommer senare.

Vi vill också passa på och tacka alla er som följt oss nere i Antalya. Vi har i snitt haft över 400 unika besökare/dag på hemsidan hela veckan.