Inför Prespa Birlik - Hässleholms IF

Publicerad 10 april 2015 20:08
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN

Efter nio träningsmatcher och en lång försäsong är det äntligen dags för tävling. Imorgon är det skarpt läge då Prespa Birlik tar emot Hässleholms IF på Heleneholms IP.

Utöver den skadade lagkaptenen Baris Hümmet så har tränarna full trupp att tillgå. Intresset för matchen är stor och väderrapporten lovar sol och 15-17 grader så vi kan se fram emot en härlig seriepremiär.

– Vi har alla sett fram emot detta en längre tid nu. Det är detta man jobbat hårt för hela vintern och äntligen är det dags, säger vice lagkapten Firat Sahan.

Hur går dina tankar inför säsongen?
– Vi har en stark trupp och har många duktiga spelare som kan göra det lilla extra. Jag tycker vi har en bra mix i truppen med både rutinerade spelare och yngre som vill komma långt med sin fotboll säger Firat Sahan och fortsätter:

– Många ser oss som ett topplag och jag tror mycket på detta Prespa Birlik. Får vi bara ihop laget att dra åt samma håll och har lite flyt och får vara skadefria så tror jag det kan bli en rolig säsong för klubben.

Vad vet du om morgondagens motståndare?
– Inte så mycket faktiskt. Jag vet att dem inför denna säsong tappat sin bäste målskytt men jag tror dem har ett bra lag som säkert kommer ge allt för att rubba oss. Har hört att dem likt oss gillar att spela längs marken så det kommer säkert bli en trevlig match för åskådarna imorgon.

Vad vill du hälsa till alla PB-fans?
– Det kommer bli kanonväder imorgon och jag hoppas verkligen att alla kommer till Heleneholms IP för att stötta oss. Vi behöver deras stöd, avslutar Firat Sahan.

 
Truppen:

Målvakter:
Robin Armandt, Davorin Baric
Försvarare: Martin Holm, Adnan Gerzic, David Abaya, Ahmad Mohamad,  Özgur Disli, Oscar Vilas Nilsson
Mittfältare/anfallare:  Bovar Karim, Firat Sahan(K), Kristian Legiec, Qendrim Selmani, Thierry Zahui, Edafe Egbedi, Sadat Karim, Renad El Jerbi

KSF Prespa Birlik - Hässleholms IF
Lördag 11 april kl 14:00
Heleneholms IP