Inför Prespa Birlik - GIF Nike

Publicerad 6 maj 2015 06:34
TEXT: ÖZCAN FOTO: DILER BÜR

Idag startar en intensiv period med fyra matcher på elva dagar för Prespa Birlik. På onsdagskvällen är det dags för sextondelsfinal i DM där div 3-laget GIF Nike står för motståndet och tränare Agim Sopi tar uppgiften på största allvar.

– Absolut, DM är väldigt viktigt för oss och vi kommer ställa upp med starkast möjliga lag som vi har tillgång till. Det är en viktig cup där vi har chansen att få delta i Svenska Cupen nästa år. Men vi måste också ha i åtanke att vi har ett intensivt schema nu med flera matcher inom kort tid, så det finns en chans att någon får vila i denna match. Vi har en bred trupp och det gäller att hålla igång alla spelare.

Vi har fått en bra inledning i serien, tror du det finns en risk att man underskattar motståndet ikväll?

– Nej då, dem här killarna är vinnarskallar allihop. Spelar ingen roll vem som startar och vem vi möter det är alltid hårt jobb från samtliga. Det gäller att vi håller tempot uppe och vi skall tydligt styra matchen dit vi vill ha den, säger Agim Sopi och fortsätter.

– Vi måste se till att vi kan hålla en så hög nivå som möjligt, att fortsätta utveckla vårt fina spel vi haft i inledningen på säsongen, det är det som är viktigast.


Truppen:

Davorin Baric
Martin Holm, Adnan Gerzic, David Abaya, Ahmad Mohamad, Özgur Disli, Oscar Vilas Nilsson
Bovar Karim, Baris Hümmet, Firat Sahan, Kristian Legiec, Thierry Zahui, Noha Manna, Ilir Tahiri, Sadat Karim, Renad El Jerbi

KSF Prespa Birlik - GIF Nike
Onsdag 6 maj kl 18:30
Heleneholms IP