Kojo Annor klar för Prespa Birlik

Kojo Annor t.h Kojo Annor t.h

Publicerad 11 maj 2015 19:17
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: JOHN FRIBERG

Prespa Birlik kan idag presentera sitt senaste nyförvärv. Det är den 23-årige forwarden Kojo Annor som skrivit på ett kontrakt som sträcker sig från mitten av juli fram till slutet av 2016. Kojo som för tillfället spelar för seriekonkurrenten BW 90 kommer att ansluta till truppen efter sommaruppehållet när PB börjar tränar igen den 16 juli. En dag efter att transferfönstret öppnat.

– Vi kom idag överens med BW 90 och spelaren och papperna är påskrivna. Kojo är en riktigt vass forward och en spelare som vi tror kommer passa utmärkt i vårt spelsystem, berättar sportchefen Meysam Javan.

Kojo som kom till Sverige och BW 90 år 2013 var hett eftertraktad av många klubbar i högre serier efter att ha presterat riktigt bra i div 2, bland annat var MFF ute efter honom men efter att ha brutit foten och fått säsongen förstörd så blev det inget och nu vill han alltså få en nystart i Prespa Birlik.

– Det känns oerhört inspirerande och spännande att få komma till en klubb med stora ambitioner. Prespa har ett spännande projekt på gång och dem spelar en fotboll som definitivt tilltalar mig, säger Kojo och fortsätter.

– Men just nu gäller det att avsluta dem sista matcherna med BW 90 på ett bra sätt. Jag kommer göra mitt yttersta för att hjälpa dem så länge jag är kvar där.

Kojo Annor kommer att spela i tröja nr 17 och KSF Prespa Birlik hälsar honom vart välkommen.