PB förlänger med David Abaya

Publicerad 12 maj 2015 18:35
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: DILEK BÜR

– Jag är jätteglad att vi kommit fram till denna lösning. Prespa Birlik är en klubb där jag kan utvecklas i en lugn miljö och jag trivs fantastiskt bra här, sade Abaya efter att ha kritat på sitt nya kontrakt.

Efter gårdagens nyförvärv så kan klubben idag meddela att man valt att förlänga med vänsterbacken David Abaya. Den 19-årige ghanesen som kom till Prespa Birlik inför denna säsong har öppnat riktigt starkt och visat sig vara ett väldigt positivt tillskott för truppen. Abaya har även haft ögonen på sig av ett flertal klubbar från högre sammanhang men valde alltså till slut att förlänga med PB.

– David har faktiskt varit en av våra bästa spelare i de inledande matcherna. En stabil och modern vänsterback som jobbar stenhårt i det defensiva och offensiva. Vi är oerhört glada och stolta att han valt att förlänga med oss. Det är ett kvitto på att vi är attraktiva och att spelare vill utvecklas tillsammans med oss, säger sportchefen Meysam Javan.

Hans nya kontrakt sträcker sig till slutet av 2017.