PB förlänger med Sadat Karim

Publicerad 13 maj 2015 17:34
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN

Prespa Birlik fortsätter att rusta inför framtiden och idag kan klubben meddela att man valt att förlänga kontraktet med målskytten Sadat Karim. Den 24-årige forwarden som anslöt till klubben inför denna säsong har infriat alla förväntningar och ligger i nuläget på en andra plats i div 2 södras skytteliga. Karims framgångar i den gröna tröjan har inte gått obemärkt förbi och det finns allsvenska klubbar som visat sitt intresse för honom.

– Efter en tuff säsong förra året i Landskrona där jag var skadad några månader känns det som att jag åter igen hittat målformen. Jag trivs ypperligt i Prespa Birlik och det har onekligen startat bra, både för mig och hela laget. Det känns kul att klubben tror på mig och att vi nu förlängt kontraktet ytterligare ger mig en trygghet både på och utanför plan. Även om min dröm fortfarande är att komma vidare till större arenor så är det Prespa Birlik som gäller här och nu. Jag vill uppnå framgångar tillsammans med klubben, säger Sadat Karim.

Karims nya kontrakt gäller fram till slutet av 2017.