Inför Prespa Birlik - IFK Berga

Publicerad 22 maj 2015 16:54
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: JOHN FRIBERG

Denna helg spelas den åttonde omgången i Div 2 Södra och för serieledarna Prespa Birlik är det hemmamatch som gäller då IFK Berga gästar Heleneholms IP. Efter förra årets bataljer där Berga gick segrande ur båda så finns där en stor revanschlusta hos hemmaspelarna.

– Det är ett fysiskt lag som spelar på gränsen hela tiden. I hemmamatchen förra året var vi det bättre laget men jag minns att domaren förstörde rätt så mycket för oss, vi fick bland annat en mycket billig utvisning, säger mittbacken Martin Holm och fortsätter:

– Men imorgon är det ny match och nya förutsättningar. Denna gång kommer vi se till att dem åker härifrån med noll poäng. Vi är obesegrade i år och vi kommer göra vårt yttersta för att den trenden ska hålla i sig.

Gästerna från Kalmar som slutade på en fjärdeplats förra året har inlett lite knackigt detta år och hittills har man lyckats skrapa ihop nio poäng, två vinster, tre oavgjorda och två förluster är deras facit än så länge.

– Vi tittar inte på vilken plats våra motståndare ligger på och hur dem spelat innan. För vår del gäller det att vi fortsätter jobba hårt och imorgon möter vi ett väldigt fysiskt spelande lag som säkert kommer göra det väldigt svårt för oss. Men vi vet också att det skall mycket till för att någon skall plocka poäng av oss, framför allt här på Heleneholms IP, berättar tränaren Agim Sopi.

Truppen:

Robin Armandt, Nicolas Polakof

Martin Holm, Adnan Gerzic, David Abaya, Ahmad Mohamad, Özgur Disli, Hogr Aziz, Oscar Vilas Nilsson

Bovar Karim, Baris Hümmet, Firat Sahan, Kristian Legiec, Edafe Egbedi, Thierry Zahui, Sadat Karim

KSF Prespa Birlik - IFK Berga
Div 2 Södra Götaland omgång 8
på Heleneholms IP
Lördagen den 23/5
Avspark: 14:00
Domare: Nehat Maxhuni, Lyckeby