Inför Prespa Birlik - Kvarnby IK

Publicerad 2 juni 2015 18:34
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN

Matcherna duggar tätt och denna vecka skall två Malmöderbyn avverkas. Första matchen spelas imorgon då Kvarnby IK gästar Heleneholms IP. Prespa Birlik går som tåget och just nu ligger man etta i tabellen med sju poäng ner till tvåan. Inför morgondagens derby har man sju raka segrar och tränaren Agim Sopi säger så här inför mötet.

– Många matcher just nu men det är bara roligt. Vi är inne i bra flyt och vi är alla taggade inför denna tuffa vecka med två derbyn, men störst fokus ligger på matchen imorgon och vi vet vad som gäller för att vinna den.

Vi hade lite svårt mot BW 90 och deras defensiva taktik senast, tror du vi får se en liknande matchbild imorgon?
– Nja, svårt att säga. Dem flesta lagen brukar ju spela så när dem möter oss men jag tycker att Kvarnby är ett mycket bra lag. Dem har en ung trupp och dem spelar en teknisk, snabb fotboll och det gäller att vi verkligen är med från början.Truppen:

Robin Armandt, Davorin Baric

Martin Holm, Adnan Gerzic, David Abaya, Ahmad Mohamad, Özgur Disli, Hogr Aziz, Oscar Vilas Nilsson

Bovar Karim, Baris Hümmet, Firat Sahan, Kristian Legiec, Edafe Egbedi, Thierry Zahui, Noha Manna, Sadat Karim


KSF Prespa Birlik – Kvarnby IK
Div 2 Södra Götaland omgång 10
på Heleneholms IP
Onsdagen den 3/6
Avspark: 18:30
Domare: Håkan Söderman, Jönköping