Inför IFK Hässleholm - Prespa Birlik

Publicerad 9 juni 2015 18:33
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: JÖRGEN JOHANSSON

Mitt i serielunken så är det dags för omgång fyra i DM. Prespa Birlik ska imorgon åter igen ta sig upp till Hässleholm för att möta svart/gul randiga IFK Hässleholm. Det är andra gången på kort tid som lagen möts, senast var det i seriesammanhang och då var det PB som gick segrande ur den striden med 3-2.

– Det var ett tufft lag att möta. Även om vi hade ett stort bollinnehav så jobbade dem jättehårt och dem gav oss verkligen ett tufft motstånd, säger Meysam Javan och fortsätter.

– Vi har gått riktigt bra i seriespelet och det är en trend vi absolut vill hålla vid. Vi kommer att vila ett par spelare som känner sig lite slitna efter det hårda matchandet sista tiden men i övrigt så är alla friska och klara för spel. IFK Hässleholm har blandat och gett som nykomling i Div 2 södra men när det är cupspel så vet vi av erfarenhet att vad som helst kan hända.

Är det bara fokus på serien som gäller eller vill vi nå långt i DM?
– DM är jätteviktig för oss, kommer man långt där så har man en stor chans att få möta etablerat motstånd och det är något vi så klart siktar på. Vi kommer ställa upp med starkast möjliga lag, avslutar Meysam Javan.


Truppen:

Davorin Baric

Adnan Gerzic, David Abaya, Ahmad Mohamad, Baskim Sopi, Özgur Disli, Hogr Aziz, Oscar Vilas Nilsson

Baris Hümmet(K), Firat Sahan, Edafe Egbedi, Thierry Zahui, Noha Manna, Ilir Tahiri, Sadat Karim, Renad El Jerbi


IFK Hässleholm - KSF Prespa Birlik
DM Omgång 4
på Österås IP
Onsdagen den 10/6
Avspark: 19:30
Domare: Henrik Reffers, Arkelstorp