Inför Karlskrona - Prespa Birlik

Publicerad 16 juni 2015 17:22
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN

Imorgon tar serieledande Prespa Birlik sig an seriefyran FK Karlskrona på Västra Mark IP. PB kommer till matchen som obesegrade hittills i serien medan hemmalaget spelat tre oavgjorda och förlorat två i dem senaste fem matcherna.

– Det känns skönt att åka dit utan att ha den stora pressen på sig. Dem har hemmaplan och dem måste verkligen vinna för att inte halka efter allt för mycket i tabellen. Men vi vet samtidigt att Karlskrona har ett mycket bra lag även om det gått lite si så där för dem senaste tiden och vi måste verkligen prestera på topp för att ta tre poäng, säger Bovar Karim efter den sista träningen innan avresan mot Karlskrona.

Prespa Birliks tränare Agim Sopi säger så här inför matchen:

– Vi fokuserar på vårt eget spel och inte så mycket på vem som står på andra sidan plan. Våra spelare gör alltid sitt bästa för att vinna. Dem misstagen vi gör i en match försöker vi alltid rätta till. Karlskrona på bortaplan blir en tuff nöt att knäcka men vi kommer göra allt för en ny trea och vi ser fram emot en välspelad match.


Truppen:

Robin Armandt, Davorin Baric

Martin Holm, Adnan Gerzic, David Abaya, Ahmad Mohamad, Özgur Disli, Hogr Aziz, Oscar Vilas Nilsson

Baris Hümmet, Bovar Karim, Firat Sahan(K), Kristian Legiec, Edafe Egbedi, Thierry Zahui, Noha Manna, Sadat Karim


FK Karlskrona - KSF Prespa Birlik
Div 2 Södra Götaland omgång 13
på Västra Mark IP
Onsdagen den 17/6
Avspark: 19:30
Domare: Jakob Magnetorp, Lund