Javan lämnar tränaruppdraget

Publicerad 24 juni 2015 18:38
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN

Klubben kan idag meddela att tränaren Meysam Javan valt att lämna uppdraget som tränare för att enbart fokusera på jobbet som sportchef i PB.

– På grund av min arbetssituation och familj så har jag ingen möjlighet att kombinera min roll som tränare och sportchef. Vi växer på alla håll och fronter, därför har jag tagit beslutet att enbart fokusera på sportchefsrollen, berättar Javan.

Beslutet innebär att Prespa Birlik enbart kommer att tränas av Agim Sopi fram över, tillsammans med dem assisterande tränarna Sebatin Avci och Baskim Sopi.

– Jag är mycket nöjd med vad vi lyckats åstadkomma hittills och jag är glad att jag hoppade på detta uppdrag. Det blåser många positiva vindar i Prespa Birlik och jag tror vi kommer fortsätta att växa mycket dem närmaste åren, avslutar Meysam Javan.