Ny ungdomsansvarig i PB

Publicerad 4 juli 2015 19:13
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN

För nästan två år sedan startade Prespa Birlik sin ungdomssatsning på allvar och Mario Bellini var den som fick uppdraget att strukturera upp det hela. Men nu väljer Mario att stiga åt sidan och så här säger han om sitt beslut:

– Jag känner inte att jag har den energin som krävs för att jobba med ungdomar, det är fantastiskt roligt men det kräver mycket tid och energi. Nu får vi lite äldre gubbar stiga åt sidan och lämna plats för lite mer ungdomlig entusiasm. Men jag kommer inte att släppa Prespa Birlik helt utan jag kommer finnas där som stöd om dem behöver min hjälp ibland, säger han.

Ny ungdomsansvarig i Prespa Birlik blir istället den snart 26-årige Ercan Kerim.

– Det blir en tuff utmaning att bygga vidare på detta och det skall bli en oerhörd inspirerande uppgift för min del. I det närmaste så kommer jag att jobba en del med struktur samt se över utbildningsbehovet bland våra ledare, säger Ercan Kerim och fortsätter:

– Vi kommer jobba en del med olika typer av projekt för att öka möjligheterna för ungdomarnas aktiviteter och intressen. Jag kommer även att bekanta mig närmare med alla ledare, föräldrar och andra som är engagerade i Prespa Birlik. Jag har ju mina rötter här och känner dem flesta som jobbar med fotbollen och föreningen så det kommer bli kul. Från och med nästa år har vi planer på en elitsatsning för vår ungdomsverksamhet, berättar han.

– Just nu är vi i stort behov av fler ledare till våra ungdomar. Är någon intresserad så får dem gärna kontakta mig hälsar Ercan Kerim, tlfnr 0737101516, eller ercan.kerim@prespabirlik.se, avslutar Ercan Kerim.

KSF Prespa Birlik vill rikta ett stort tack till Mario Bellini och även Vedat Mentori som också lagt ner mycket jobb på ungdomssidan emellanåt. Vi önskar dem båda lycka till i framtiden.