Inför Prespa Birlik - Husie IF

Publicerad 24 juli 2015 08:07
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN

På lördag nästa vecka startar en väldigt spännande höstsäsong då PB gästar Malmö Stadion för att spela Malmöderby mot IFK Malmö. Som förberedelse inför det stundande seriespelet spelar Prespa Birlik imorgon en träningsmatch mot div 3-laget Husie IF hemma på Heleneholms IP.

– Vi väljer att lägga in den här träningsmatchen för att få upp flåset och förbereda oss för en spännande höst. Det ger oss även en möjlighet att ge speltid till alla våra spelare vilket alltid är att föredra framför ett vanligt träningspass, berättar tränare Agim Sopi.

Kan vi förvänta oss många byten imorgon?
– Vi har inte riktigt bestämt oss hur det blir men det kommer nog ske en del byten då vi inte vill belasta spelarna för hårt, vi har kört fyra träningspass denna vecka med rätt så högt tempo så vi får vara lite försiktiga.

Prespa Birlik ställer upp med fullt manskap och dem båda nyförvärven Kojo Annor och Yakubu Akilu finnstillgängliga för spel.

Truppen:

Robin Armandt

Martin Holm, Adnan Gerzic, David Abaya, Ahmad Mohamad, Özgur Disli, Hogr Aziz, Oscar Vilas Nilsson

Baris Hümmet, Firat Sahan, Yakubu Akilu, Kristian Legiec, Edafe Egbedi, Thierry Zahui, Noha Manna, Bovar Karim, Sadat Karim, Kojo Annor


KSF Prespa Birlik - Husie IF
Träningsmatch
på Heleneholms IP
Lördagen den 25/7
Avspark: 15:00
Domare: Alexander Bergqvist, Trelleborg
OBS! FRITT INTRÄDE