Inför matchen mot Lindsdal

Publicerad 4 augusti 2015 14:18
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN

Hemmastarka Prespa Birlik tar under onsdagskvällen emot Lindsdals IF på Heleneholms IP, avspark 19:00.
– Jag vill att vi ska vara på G direkt i början av matchen, säger Prespa Birliks tränare Agim Sopi.

Redan imorgon är det alltså dags för ny match, denna gång möter man Lindsdals IF i den uppskjutna matchen som egentligen skulle ha spelats den helgen Prespa Birlik var nere i Polen.

– Vi hade ett lättare träningspass igår för att skaka av oss matchen i lördags. Fortsatt pigga och bara positiva vibbar inför matchen mot Lindsdal.

Prespa Birliks obesegrade svit är nu uppe i 15 raka matcher. På hemmaplan har man tagit näst mest poäng i Div 2 Södra, endast överträffade av Kvarnby som spelat in 19 av sina 26 poäng hemma på Bäckagård. Prespa har en poäng mindre men dock med två hemmamatcher mindre spelade. Vid vinst mot Lindsdal går man alltså om Kvarnby när det gäller hemmastatistiken.

– Det har varit mycket fokus på det men det bryr vi oss inte om. Imorgon är det Lindsdal som gäller och det är alltid en tuff motståndare. De har flera spelare med spetsegenskaper. För oss gäller det som vanligt att ta fram våra egna vapen. Början av första halvlek mot IFK Malmö var inte tillräckligt bra, men sedan spelade vi upp oss men mot Lindsdal vill jag att vi ska vara på G direkt i början av matchen, säger Agim Sopi.

 

Truppen:

Robin Armandt - Nicolas Polakof

Martin Holm - Adnan Gerzic - David Abaya - Ahmad Mohamad - Özgur Disli - Oscar Vilas Nilsson

Baris Hümmet - Firat Sahan - Yakubu Akilu - Kristian Legiec - Edafe Egbedi - Bovar Karim - Sadat Karim - Kojo Annor


Div 2 Södra Götaland omgång 14
KSF Prespa Birlik – Lindsdals IF
Heleneholms IP
Onsdagen den 5 augusti
Avspark: 19:00