Poängkung förlänger med PB

Publicerad 5 augusti 2015 14:15
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN

Prespa Birlik fortsätter att rusta truppen inför kommande säsong och idag kan vi stolt meddela att man lyckats förlänga avtalet med poängkungen Bovar Karim i ytterligare ett år. 31-åringen som kom till Prespa Birlik inför denna säsong har varit en utav lagets mest tongivande spelare och han ligger i nuläget på en tredje plats i skytteligan med sina 13 mål.

Karim har även producerat 14 assists och sportchefen Meysam Javan kommenterar förlängningen utav avtalet så här:

– Bovar Karim har gjort ett riktigt bra jobb under våra första 15 matcher och han tar även ett stort ansvar utanför plan. Det är en riktig poängspelare och det är alltid viktigt att ha sådana spelare i en trupp om man vill lyckas. Vi är oerhört glada att han redan nu valt att tillhöra Prespa Birlik 2016 också, säger Meysam Javan.

Vi önskar Bovar Karim lycka till i fortsättningen.