Inför Prespa Birlik - Torns IF

Publicerad 7 augusti 2015 09:12
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN

Toppstriden rullar vidare för Prespa Birlik och under lördagen spelas veckans tredje match då man tar emot Torns IF på Heleneholms IP.

– En tuff match mot ett fysiskt Torn. Ett lag som tillhört toppen flera år och var tippade till att göra det i år också men dem har haft otur med en hel del skador. Så det är absolut inget dåligt lag vi möter imorgon, säger Prespa Birliks tränare Agim Sopi.
 
Inför denna match är Thiery Zahui tillbaka efter två matchers avstängning och det ger Sopi en hel del huvudbry när han skall välja ut vilka som skall starta i matchen.

– Det är angenäma problem när man har så många duktiga spelare i en trupp och visst får jag tänka en hel del när jag ska välja ut elvan men jag tycker det gett oss en positiv effekt med nyförvärven i sommar. Alla är verkligen på tå och ger 110 % i varenda löpning och duell på träningen, säger Agim Sopi.

Vårens bortamatch på Tornvallen vann Prespa Birlik med 2-0 efter att Bovar Karim och Edafe Egbedi nätat i den första halvleken.

– Det var en fysisk match ute på planen och jag förväntar mig samma sak imorgon. Att det blir rejält. En tuff match mot Torn som är aggressiva och duktiga i sina omställningar. Kommer krävas att vi spelar på topp för att vi ska ta tre nya poäng, säger Sopi.

Torn har så här långt bara en vinst på bortaplan och man har totalt plockat fem poäng på bortamark. Prespa Birlik har inte förlorat en enda match i år och hemma på Heleneholms IP är man oerhört starka. Sju raka vinster, 25 av lagets 45 gjorda har kommit på hemmaplan.Truppen:

Robin Armandt

Martin Holm - Adnan Gerzic - David Abaya - Ahmad Mohamad - Özgur Disli - Hogr Aziz - Oscar Vilas Nilsson

Baris Hümmet - Firat Sahan - Yakubu Akilu - Kristian Legiec - Edafe Egbedi - Thierry Zahui - Bovar Karim - Sadat Karim - Kojo Annor


Div 2 Södra Götaland omgång 17
KSF Prespa Birlik – Torns IF
Heleneholms IP
lördagen den 8 augusti
Avspark: 14:00