Inför matchen mot Österlen FF

Publicerad 14 augusti 2015 16:49
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN

Agim Sopi: ”Vi är i bra ordning och som vanligt vill jag att vi fortsätter med vårat eget tänk”

KSF Prespa Birlik tar under lördagen emot nästjumbon Österlen FF på Heleneholms IP. En nykomling som haft det oerhört tufft.

Enkel hemmamatch?
– Absolut inte. Som jag sagt tidigare så finns det inga lätta matcher i denna serie. Alla vill slå oss och det gäller att vi alltid är fokuserade på det vi skall göra, säger Prespa Birliks tränare Agim Sopi.

Du har tidigare sagt att augusti månad är en viktig sådan där allt kan avgöras, tror du att det finns något lag som kan hota oss?
– Visst finns det lag under oss som kan hota, nu tappade ju Hässleholms IF poäng senast i derbyt mot IFK Hässleholm vilket gör att vi leder serien med 14 poäng men där finns fortfarande 27 poäng kvar att spela om och inget är avgjort än. Men vinner vi dem här tre kommande matcherna så tror jag att vi kan börja snegla mot seriesegern, säger Agim och fortsätter:
 
– Det fanns mycket som var bra i senaste matchen mot Torns IF, det var en match som vi dominerade och kontrollerade. Vi behöver bara fortsätta göra våra grejer och vi ska bara fortsätta tugga på.

Österlen FF som är nykomling i årets Div 2 Södra har plockat nio poäng totalt, två vinster och tre oavgjorda så här långt. Men som Agim påpekar, inget motstånd skall underskattas och det kommer bli en utmanande uppgift för PB under lördagseftermiddagen.

VIKTIG INFORMATION TILL ER SOM SKA GÅ PÅ MATCHEN! Den entrén vi normalt använder på Heleneholms IP är stängd på grund av markarbeten. Entrén har istället flyttats till hörnan av arenan. Den sidan vid Ystadvägen. Man parkerar dock som vanligt bredvid grusplanen.


Truppen:

Robin Armandt

Martin Holm - Adnan Gerzic - David Abaya - Ahmad Mohamad - Özgur Disli - Hogr Aziz

Baris Hümmet - Firat Sahan - Yakubu Akilu - Kristian Legiec - Edafe Egbedi - Thierry Zahui - Bovar Karim - Sadat Karim - Kojo Annor


Div 2 Södra Götaland omgång 18
KSF Prespa Birlik – Österlen FF
Heleneholms IP
lördagen den 15 augusti
Avspark: 14:00