Prespa Birlik förlänger med Armandt

Publicerad 24 augusti 2015 13:09
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN

Klubben kan idag presentera en glad nyhet inför 2016. Man har nämligen kommit överens med den 28-årige målvakten Robin Armandt om en fortsättning över nästa år också.

Robin, det har varit en del intresse från klubbar högre upp men du valde till slut att stanna kvar i Prespa Birlik. Vad var det som gjorde att du tog det beslutet?
– Ja det stämmer, jag trivs fantastiskt bra i PB och har tillsammans med laget gjort en bra säsong här. Den resa som klubben påbörjat är långt ifrån slut och den vill man gärna vara en del av. Sen vet jag att om någon klubb högre upp skulle höra av sig så stoppar inte Prespa mig och det är en trygghet i sig.

Hur ser du på näst kommande säsong?
– Vi ska ju inte sticka under stol med att vi är väldiga nära div 1 och får vi behålla stommen inför nästa säsong och fylla på med några nyförvärv så tror jag att vi kan bli farliga där också, säger Robin Armandt.

Robin som gör sin andra sejour i PB har i år varit fenomenal och tillsammans med backlinjen har dem sopat rent där bak. Eller vad sägs om endast 11 insläppta mål på 19 matcher. Och på dem 18 matcherna Robin har vaktat målet har han hållit nollan hela tio gånger!

– Jag har sagt det förr och säger det igen. Robin är en målvakt av rang och vi är mycket stolta över att han valt att fortsätta hos oss även nästa säsong. Vi håller nu på att förlänga med ett flertal spelare i truppen och det kommer fler nyheter under veckan, säger sportchef Meysam Javan.