Jetmir Haliti klar för Prespa Birlik

Publicerad 16 september 2015 12:37
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN

Han har varit jagad av ett flertal klubbar och testat med MFF:s U21-lag. Idag skrev BK Olympics Jetmir Haliti på för två år med KSF Prespa Birlik. 

– Jag är ruskigt laddad och motiverad, säger den nyss fyllda 19-åringen.

Jetmir Haliti är en modern vänsterback som gärna följer med upp i anfallen och just anfallsglad fotboll är något som han förespråkar.

– Jag föredrar den typ av fotboll som Prespa Birlik spelar och jag är väldigt motiverad för att ta ett kliv uppåt. Jag känner verkligen att jag har möjlighet att fortsätta min utveckling här, det kändes rätt med PB från den första kontakten.

Haliti startade sin seniorkarriär för tre år sedan och han debuterade redan som 15-åring i div 3 för BK Olympic. I år har han varit en stor bidragande faktor till att klubben avancerade till div 2 inför nästa år.Och hans målsättning är rätt så tydlig.

– Alla har stora drömmar som fotbollsspelare. Det är det man kämpar för och det är inget jag håller hemligt. Jag skall ut i Europa en dag, avslutar Jetmir Haliti.

Avtalet sträcker sig över två år med start i december 2015.

Sportchef Meysam Javans kommentar om det senaste nyförvärvet.

– Jetmir är en ung talang som jagats av flera klubbar på hög nivå och vi är såklart oerhört glada att han valde PB. Vi hoppas givetvis att denna miljö kan göra så att han utvecklas och kan ta nästa steg i sin karriär.

KSF Prespa Birlik hälsar Jetmir Haliti varmt välkommen till den gröna familjen.


Fakta
Namn: Jetmir Haliti
Position: Vänsterback
Född: 1996
Längd: 188
Vikt: 84 
Moderklubb: MABI