Inför matchen mot BW 90

Publicerad 18 september 2015 09:41
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN

Hösten närmar sig med stormsteg och inför helgens match så återstår det endast fyra matcher. I den 23:a omgången tar Prespa Birlik emot årets överraskning BW 90 IF hemma på Heleneholms IP. BW som gjort det riktigt bra i år har hittills plockat 32 poäng efter 22 omgångar.

– Det blir en tuff match. BW 90 är ett bra lag med en duktig tränare. De har unga grabbar som jobbar hårt för varandra. För vår del gäller det att spela vårt eget spel och kommer vi upp till vår normala nivå så kommer dem få jobba väldigt hårt för att plocka poäng på vår hemmaplan, säger Firat Sahan som fått ansvaret som huvudtränare dem resterande matcherna.

PB och BW 90 har mötts ett flertal gånger genom åren och det har varit härliga bataljer lagen emellan, senaste mötet på Bjärsjölagårds IP slutade med en 2-0 seger till PB efter att Sadat och Bovar Karim gjort mål för di gröne. Och för Bovar Karim som spelat i BW 90 är det en inspirerande match som väntar.

– Jag har ju spelat för dem och även om det inte är många kvar sedan jag var där så är det alltid kul att möta sina gamla lag. Men när domaren blåst igång matchen så är man fokuserad som i vilken match som helst och då tänker man inte speciellt mycket på det, säger Bovar Karim.


Återstående matcher:
19/9 BW 90 (h)
26/9 FK Karlskrona (h)
3/10 Asarums IF (b)
10/10 FC Rosengård 1917 (h)


Truppen:

Robin Armandt - Zakaria Abdulrazek

Martin Holm - Adnan Gerzic - Ahmad Mohamad - Özgur Disli - Aziz Hogr - Oscar Vilas Nilsson

Bovar Karim - Baris Hümmet (K) - Yakubu Akilu - Kristian Legiec - Edafe Egbedi - Ilir Tahiri - Sadat Karim - Kojo Annor - Renad El Jerbi

David Abaya, avstängd


Div 2 Södra Götaland omgång 23
KSF Prespa Birlik – BW 90 IF
Heleneholms IP
lördagen den 19 september
Avspark: 14:00