Inför Asarums IF - Prespa Birlik

Publicerad 2 oktober 2015 09:50
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN

Serievinnarna gäster under lördagen Asarums IP för årets sista bortamatch där man ska ta sig an Asarums IF.

– Löpvilja, aggressivitet och självförtroende packar vi ner och tar med oss på bussen, säger KSF Prespa Birliks tränare Firat Sahan.

Efter två raka hemmamatcher, en vinst och ett kryss (3–0 mot BW 90 IF och 1-1 FK Karlskrona) är det dags för nästa utmaning.

– Borta igen. Vi har varit starka på bortaplan i år och åker till Asarum med målsättningen att fortsätta vara det, säger Firat Sahan.

Starkast i hela Div 2 Södra faktiskt. KSF Prespa Birlik leder ”bortatabellen”, 27 inspelade poäng av 36 möjliga. Bara en förlust (IFK Berga) och oavgjorda mot Lindsdals IF, FK Karlskrona och Hässleholms IF.

 – Kontinuitet är en framgångsfaktor. Inte bara i laguttagningen men också i träning varje dag – vecka ut och vecka in. Förutom min knäskada så har vi varit förskonade från några allvarliga skador i år vilket är positivt.

Asarums IF blev i förra omgången klara för div 2-spel även nästa år och är ett fysiskt lag som säkert kommer göra det svårt för PB men Firat Sahan vet vad som väntar.

– Det är fjärde gången vi möts så vi har rätt så bra koll på deras spelare. Följer vi vår matchplan så kommer dem få jobba hårt för att ta poäng mot Prespa Birlik, vi ska göra allt för att ta med oss en trepoängare hem till Malmö, avslutar Firat Sahan.Truppen:

Nicolas Polakof - Zakaria Abdulrazek

Martin Holm - Adnan Gerzic - David Abaya - Özgur Disli - Aziz Hogr - Oscar Vilas Nilsson

Bovar Karim - Baris Hümmet - Yakubu Akilu - Noha Manna - Ilir Tahiri - Sadat Karim - Kojo Annor - Renad El Jerbi

Ahmad Mohamad, avstängd


Div 2 Södra Götaland omgång 25
Asarums IF FK - KSF Prespa Birlik
Asarums IP
lördagen den 3 oktober
Avspark: 16:00