Umar Ahmed klar för Prespa Birlik

Umar Ahmed (till vänster på bild) Umar Ahmed (till vänster på bild)

Publicerad 14 oktober 2015 12:21
TEXT: ÖZCAN EMIN

KSF Prespa Birlik kan idag presentera ett starkt nyförvärv inför 2016. Den nigerianska U20-landslagspelaren Umar Ahmed, 19, har skrivit på för ett och ett halvt år med det nyblivna div 1-laget. Umar Ahmed skolades redan i tidig ålder i samma akademi som Chelsea-spelaren John Obi Mikel men senaste tiden har han representerat GEE-LEC Football Academy.

-Det är en yttermittfältare som fått väldigt fina omdömen. Förutom en fin teknik så är han väldigt snabb och det är en spelartyp som vi tror kommer passa väldigt bra in i vår framtida satsning, berättar en nöjd sportchef Meysam Javan.

Han var med och spelade dem afrikanska mästerskapen med Nigerias U17-landslag och senaste tiden har han även representerat deras U20-landslag. Umar Ahmed ansluter truppen i januari 2016.

Vi hälsar Umar Ahmed varmt välkommen till Prespa Birlik.