Norska Stabaek intresserade av Sadat Karim

Publicerad 27 oktober 2015 19:57
TEXT & FOTO: ÖZCAN EMIN

Prespa Birliks målkung Sadat Karim har gjort en fantastisk säsong hos de grönklädda i år, 26 mål på 26 matcher. Detta har gjort att många klubbar fått upp ögonen för ghananen. Den nyligen fyllda 24-åringen reste idag till Norge för att visa upp sig för topplaget Stabaek som tränas utav amerikanen Robert Bradley. Stabaek har gjort en stark säsong och ligger med två omgångar kvar av Tippeligaen på en tredje plats.

– Vi får se vart det slutar men givetvis skulle det vara fantastiskt roligt om Sadat fick en chans att spela på en högre nivå. Han har visat vilken kapacitet han har och vi är oerhört stolta över det jobb han uträttat för Prespa Birlik denna säsong, säger sportchef Meysam Javan.

Vi önskar Sadat Karim lycka till.