Paulinus "Fadama" Dorzia klar för PB

Publicerad 8 november 2015 18:45

Prespa Birlik kan idag presentera klubbens senaste nyförvärv. Det är den 22-åriga målvakten Paulinus ”Fadama” Dorzia som signerat ett tvåårskontrakt med det nyblivna div 1-laget.

– Jag är jätteglad för att få komma till Prespa Birlik. Det är en bra klubb med många talangfulla spelare och en bra atmosfär. Deras ambitioner att klättra uppåt passar mig och jag vill vara en del av deras satsning, säger Paulinus och fortsätter.

– Jag kommer jobba stenhårt för att visa vad jag kan och kommer alltid göra mitt bästa för att hjälpa laget.

Ghananen kommer senast från div 2-laget BW 90 där han varit i ett par år och så här säger sportchef Meysam Javan om klubbens senaste nyförvärv.

– Vi har haft koll på Fadama sedan innan och han ville komma till PB redan i vintras men då blev det inte av. Det är en målvakt med en stor utvecklingspotential och nu har vi tre duktiga målvakter i truppen. Något som vi kommer behöva i div 1.

Vi hälsar Paulinus Dorzia varmt välkommen till PB.