PB förlänger med El Jerbi och Tahiri

Publicerad 13 november 2015 08:16

Prespa Birlik förlänger kontraktet med dem unga talangerna Ilir Tahiri och Renad El Jerbi. Dem båda 17-åringarna har nyligen signerat på nya ettårskontrakt.

Talangerna som båda är födda 1998 fick i år göra debut i division 2. För Tahiris del blev det en match från start. El Jerbi spelade två matcher från start och gjorde även några inhopp. Även i DM fick han starta två matcher och i dem gjorde han tre mål.

Prespa Birliks sportchef Meysam Javan är nöjd med dem båda förlängningarna.

– Vi är väldigt glada över att ha förlängt med två av Malmös mest framstående 17-åringar. Dem har tagit stora kliv under året utvecklingsmässigt där dem fått debutera i div 2. Vi tror mycket på dem och det skall bli intressant att följa deras utveckling framöver.