Adriano Kalisiak återvänder till PB

Publicerad 5 december 2015 16:41

Idag skrev den vindsnabba ytterbacken Adriano Kalisiak på ett ettårigt avtal för det nyblivna div 1-laget Prespa Birlik. Efter en kort sejour i IFK Malmö så väljer nu 25-åringen att återvända till PB som han tidigare representerat i två säsonger.

– Det känns oerhört bra att vara tillbaka. Jag är lycklig över att få tillhöra en klubb som jag trivdes mycket bra i, säger Adriano Kalisiak och fortsätter.

– Det var ingen tvekan när jag fick frågan från Malmös näst bästa lag. Jag känner många i laget och klubben och jag skall göra mitt yttersta för att PB ska göra en bra säsong nästa år.

Du mötte ju Prespa Birlik i ett av mötena under årets säsong, vad tycker du om lagets presationer i år?
– Finns egentligen inte så mycket att säga om det, bästa laget vann serien. Att avgöra det så tidigt är en fantastisk bedrift. Det finns många duktiga spelare i laget och jag ser fram emot nästa säsong, avslutar Kalisiak.

– Adriano är en av dem bästa ytterbackarna här nere i syd och vi vet vilken kapacitet han besitter. Han är snabb och offensiv back som kommer att passa bra in i vårt sätt att spela. Jag och klubben är glada över att han väljer att återvända till oss, säger sportchef Meysam Javan.

Adriano kommer att tilldelas tröja nummer 3 och vi hälsar honom varmt välkommen tillbaka till den gröna familjen.