Lagkaptenen förlänger med PB

Publicerad 23 december 2015 17:01

Lagkapten Baris Hümmet, 25, och Prespa Birlik är överens om en kontraktsförlängning för den erfarna mittfältaren som gör sitt femte år i klubben nästa säsong. Hümmet som hade skadebekymmer under våren kom igång ordentligt under hösten men någon tvekan på hans kapacitet och betydelse fanns inte. Sportchef Meysam Javan är mycket nöjd med förlängningen:

– Baris är en extremt duktig spelare som är väldigt viktig för oss. Det finns ingen tvekan om vad han betyder för laget och vi vet alla vilken kapacitet han har.

Huvudpersonen själv är även han nöjd och glad över förlängningen och ser fram emot 2016 med tillförsikt:

– Det har hela tiden varit min tanke att förlänga och det finns ingen bättre klubb att spela för i denna region. Väldigt skönt att få det klart, två tredjedelar av den här säsongen försvann ju i och med skadan jag fick i en inomhusturnering i vintras, så jag har en jäkla glöd att spela och få en ordentlig försäsongsträning inför vår debutsäsong i div 1 2016, säger Hümmet och fortsätter:

– Lagmässigt tycker jag det ser intressant ut. Nu är det ju inget som kommer av sig självt, vi måste jobba hårt och förbereda oss på rätt sätt. Kan vi göra det samtidigt som vi kanske förstärker någon position så ser det bra ut inför nästa säsong.

Baris Hümmet kom till KSF Prespa Birlik sommaren 2011 och har varit en av lagets viktigaste spelare sedan dess. Över 60 matcher har det hittills blivit i den gröna tröjan.