PB Ungdom söker tränare & ledare

Publicerad 13 januari 2016 16:26

Brinner du för att jobba med barn och ungdomar?

Prespa Birlik befinner sig i en expansiv fas och därför är vi för tillfället ute efter nytillskott i form av tränare, lagledare för vår ungdomsverksamhet. Vi söker främst dig som har erfarenhet utav ledarskap inom sportförening, idrottsklubb etc. Detta är dock inget krav då vi i Prespa Birlik lägger stort fokus på dig som individ. Vi ser att man är pedagogisk och tydlig i sitt sätt att förmedla instruktioner och anvisningar. Då vår främsta målsättning är att utveckla laget och individerna.

Vi ser att du är kommunikativ, inspirerande, engagerad och har en god förmåga att samarbeta med både klubb och övriga ledare runt om övriga lag. Vill du vara med och utveckla din erfarenhet och kompetens samtidigt som du är med i klubbens framtidsvisioner?

Vår vision är att du skall utvecklas och växa vidare tillsammans med oss. För att kunna göra det så kommer vi att erbjuda tränarutbildningar som du kommer få ta del av framöver. Detta är några av sätten vi stöttar dig på för att främja din utveckling.

Känner du att detta låter intressant så tveka inte att höra av dig till ungdomsansvarig, Maher Touhami 073-666 17 07.