Läget i truppen

Publicerad 15 januari 2016 12:46

Sedan sista seriematchen i div 2 spelades så har det hänt en del i Prespa Birliks trupp. Nya spelare har tillkommit och vissa har lämnat. Här nedan har vi gjort en sammanfattning på dem nya i truppen och dem som lämnat.

Nyförvärv: Fadama Dorzia MV (BW 90 IF), Adriano Kalisiak F (IFK Malmö), Jetmir Haliti F (BK Olympic), Rudolf Mamoka F (Arameiska-Syrianska IF), Umar Ahmed M (GEE-LEC Football Academy), Gabriel Frimpong M (KFC Samosa), Ali Aliyu FW (GEE-LEC Football Academy), Prince Ntiamoah FW (Golden Boot Academy).

Förluster: Martin Holm F (IFK Malmö), Adnan Gerzic F (FC Rosengård 1917), Özgur Disli F (klubb ej klar), Oscar Vilas Nilsson F (klubb ej klar), Hogr Aziz F, Kristian Legiec M (klubb ej klar), Noha Manna M (Torns IF).

Truppen är inte helt spikad och det kommer att värvas 2-3 spelare till inför klubbens div 1-debut.