Marcus Dubré ny målvaktstränare i PB

Publicerad 22 januari 2016 15:00

Prespa Birlik kan idag presentera ytterligare ett nyförvärv till klubben i form av målvaktstränare Marcus Dubre, 30. I och med denna värvning så är nu ledarstaben inför 2016 komplett.
 
Marcus är en målvaktstränare som närmast kommer från Hyllie IK där han var en i staben tillsammans med vår nya assisterande tränare Christian Lind. Sen tiden där har de hållit kontakten och det var via den vägen Dubre anslöt till PB.
 
Och den nyblivna 30-åringen har följt Prespa Birliks framfart noggrant, mycket pga att han haft vänner som spelat i klubben.
 – Jag har varit inne på hemsidan och kollat in truppen men det som är mest intressant för mig är givetvis målvakterna. Känner Robin sedan långt tillbaka och Nico känner jag sen tiden i MFF, säger Marcus Dubre.
 
 
Hur känns det inför ditt kommande uppdrag?
– Det känns jättebra, ska bli en positiv erfarenhet att vara med på det Prespa har på gång. Självklart ser jag även detta som en stor utmaning för mig personligen. Har tidigare varit verksam i div 3 & 4 men nu är det div 1 så de är på en helt annan nivå. Målvakterna i truppen kommer ställa höga krav på mig och givetvis kommer jag kräva mycket av dem också. Det kommer definitivt bli en spännande säsong, avslutar Dubre.

/Tommy Olivares