Inför Prespa Birlik - FC Rosengård

Publicerad 12 februari 2016 19:43

Det blir inga heta bataljer mellan PB och FCR i år när det gäller seriespel men det kan säkerligen hetta till lite imorgon då Prespa Birlik möter FC Rosengård i sin andra träningsmatch hemma på Heleneholms IP. Rosengård har satsat hårt inför årets div 2 södra och man har bland annat värvat dem två tidigare PB-spelarna Adnan Gerzic och Nichlas Schön.

– I veckan har vi tränat på bra, och vi tar med oss andra halvleken från förra veckan som var betydligt bättre än första. I denna match vill jag se mer rörelse och distinktare avslut, säger PB-tränaren Sergej Prigoda.

En liten ändring sker i truppen inför denna match. Bovar Karim avstår då han fått en skada i foten men Ahmad Mohamad är tillbaka efter sjukfrånvaro. Målvakten Robin Armandt är fortfarande utanför truppen efter sin skada men har under veckan återigen börjat träna med laget.

– Även om det bara är en träningsmatch så tror jag det kommer bli en välspelad tillställning, det brukar ju bli det mellan dessa två lag, avslutar Prigoda.

Truppen:
Paulinus Dorzia
Adriano Kalisiak, David Abaya, Rudolf Mamoka, Ahmad Mohamad, Jetmir Haliti, Hannes Cederholm
Baris Hümmet, Firat Sahan, Yakubu Akilu, Edafe Egbedi, Ilir Tahiri, Sadat Karim, Kojo Annor, Renad El Jerbi, Prince Ntiamoah

KSF Prespa Birlik – FC Rosengård
Heleneholms IP
Lördag 13/2 kl 13.00

Gratis inträde
Varmt välkomna