Inför Prespa Birlik - AB Tårnby

Publicerad 5 mars 2016 13:22

Under söndagen tar Prespa Birlik emot det danska div 1-laget AB Tårnby på Heleneholms IP. Efter förra helgens vinst mot FC Köpenhamn väntar alltså ännu ett möte med ett danskt lag. AB Tårnby spelar i KanalSport Divisionen, en serie som kan jämföras med svenska div 1.

Så här säger Prespa Birliks tränare Sergej Prigoda inför matchen:

– Vi ser fram emot en härlig match. Vi fick bra motstånd förra helgen mot FCK och jag förväntar mig något liknande mot Tårnby. Visst är dem längre fram i sina förberedelser men vi ska kunna matcha dem ändå trycker jag.

Ni har en hel del spelare borta, tror du det kan påverka ert spel imorgon?
– Några skadade och några som är sjuka. Men det är inget att göra åt det, vi kör på med det manskap vi har tillgängligt. Vi har många duktiga spelare så det skall inte påverka oss. Nu har ju dessutom våra två nyförvärv, Ali Aliyu och Umar Ahmed anslutit oss och det skall bli intressant att se dem "in action".

Truppen:

Paulinus Dorzia
Adriano Kalisiak, David Abaya, Rudolf Mamoka, Hogr Aziz, Hannes Cederholm, Baris Hümmet, Bovar Karim, Umar Ahmed, Edafe Egbedi, Ilir Tahiri, Sadat Karim, Ali Aliyu, Renad El Jerbi

Saknas: Robin Armandt, Ahmad Mohamad, Firat Sahan, Yakubu Akilu

KSF Prespa Birlik - AB Tårnby
Heleneholms IP
Söndag 6/3 kl 13.00

Gratis inträde
Varmt välkomna