Prespa Birlik reser söderut

Publicerad 24 mars 2016 17:57

Under fredagskvällen reser Prespa Birlik söderut mot varmare breddgrader. Flyget lyfter mot Antalya i Turkiet där man kommer tillbringa sju härliga dagar för att ladda upp inför div 1 södra.

– Turkiet är fantastiskt ur alla aspekter. Temperaturer runt 20 grader, bra hotell med god mat. I år har vi även ordnat så att vi får träna på en privat gräsplan för att få så bra kvalité som möjligt på våra träningar, berättar klubbens sportchef Meysam Javan.

Under vistelsen i Turkiet kommer Prespa Birlik förutom att träna, även att spela en träningsmatch. Den spelas onsdag 30/3 mot norska Nest-Sotra, som till vardags håller till i Oddsenligaen (motsvarar svenska div 1).

Mittbacken Hannes Cederholm har lovat att skicka rapporter och bilder från träningslägret så håll utkik på vår hemsida.