Antalya - dag 1

F. v: Umar Ahmed, Sergej Prigoda, Hogr Aziz. F. v: Umar Ahmed, Sergej Prigoda, Hogr Aziz.

Publicerad 26 mars 2016 21:33

Efter gårdagens sena ankomst till hotellet så fick vi sovmorgon idag, vilket var välbehövligt. Vi åt en underbar frukostbuffé, maten här är magisk. Efter frukosten valde vissa att ligga vid poolen och sola i den 20-gradiga värmen. Vissa valde att besöka hotellets hamam för lite traditionell turkisk massage. Sedan var det dags för lite lunch, en buffé jag sällan skådat. Dagens träningspass startade kl 16:00 så efter lunchen var det lite vila och sen förberedelse inför träning.

Ett pass som innehöll lite "kvadraten" som uppvärmning. Därefter passnings – positionsspel och spel på halvstor yta på en underbar gräsmatta. Träningen avslutades med en nicktävling där vi delades in tre och tre. Det lag som klarade att hålla bollen i luften längst vann. Det vinnande laget blev något oväntat, Ahmed, Prigoda och Aziz (se bild). De fick vars en biobiljett som vinst.

Efter träningen satte vi oss i bussen som tog oss till vårt underbara hotell. Efter en nödvändig dusch så intog vi restaurangen för kvällsmiddag. Kvällen avslutades med att dem flesta av oss samlades i Rudolfs och Bovars rum där FIFA- turnering stod på schemat. Vinnare i den turneringen blev jag och Rudolf.

Nu är det läggdags och vila, imorgon väntar träning på förmiddagen.

Iyi aksamlar!

/Hannes Cederholm