Antalya - dag 2

Publicerad 27 mars 2016 23:32

Dag två började som vanligt med en väldigt fin och utmärkt frukost. Man har knappt tid för att variera sig, så mycket mat finns det här. Det var även en annorlunda tid på frukosten då vi körde ett tidigt träningspass på förmiddagen.

Ett pass som började med den klassiska ”engelska kvadraten” där vissa spelare briljerade. Efter det var dags för spel på liten yta. Vi delades in i tre lag där vinnarna fick stanna. Tempot och kvaliteten varierade från match till match och vi fick se en hel del briljanta individuella prestationer. Robin Armandt i mål hade en hel del högkvalitativa räddningar och Firat Sahan visade prov på fint tillslag när han knorrade in ett långskott i högra krysset.

Efter träningen var det ledig tid och många valde att ligga vid poolen och ta det lugnt. Några körde lite extra gym och vissa spelade pingis. Hotellet har ett stort spelrum där man bl.a. kan spela pingis, biljard och bowling.

Senare på kvällen efter kvällsmiddagen ville jag och Felix Linse (vår massör) visa David Abaya hur man spelar bowling då han aldrig hade gjort det förr. Mr. Abaya överraskade oss och fick ihop hela 56 poäng, bra för att vara första gången. Felix vann med 177 poäng medan jag plockade ihop 140.

Kvällen avslutades med poker och hur det gick där kanske jag avslöjar imorgon :)

God natt - Iyi geceler

/Hannes Cederholm