Antalya - dag 3

Publicerad 28 mars 2016 22:33

Dagen idag såg till en början ut som gårdagen. Frukost mellan 08:00-09:00. Vid halv tio avgick bussen mot träningsplanen. Träningen såg lite annorlunda ut idag. Sergej och Christian hade en övning med oss där dem visade hur vi ska agera åt det defensiva hållet under säsongens gång. Annars var det spel på liten plan som gällde. Som ni kanske upptäckt så avslutas träningarna med någon slags av tävling och idag var det en avslutsövning med nick. Vinnarna blev Adriano Kalisiak och Firat Sahan.

Dagen fortsatte med lunch direkt efter träningen. Måste tillägga att vi verkligen har turen med oss när det gäller vädret. Idag var en underbar dag med massa sol och runt 20 grader. Många har även idag legat och solat vid poolkanten. Dock är det kallt i vattnet så ingen har badat. Vattnet används istället till isbad och återhämtning för vissa som klarar av lite smärta.

I sedvanlig ordning så öppnade restaurangen kl. 18:30 och vi alla var givetvis där direkt och tog för oss. Efter middagen var det dags för ett teoripass med Sergej och Christian där vi gick igenom taktikträningen mer detaljerat. Där fick både tränarna och vi spelare sprida våra åsikter och tankar. Teorin avslutades med en quiz, 10-15 olika frågor och vinnarna blev Firat Sahan, Bovar Karim och Yakubu Akilu.

Idag skulle jag avslöja hur det gick i poker turneringen igår kväll men tyvärr finns inget att avslöja då det aldrig tog slut, turneringen fortsätter ikväll. Där får vi se vem som tar hem storsegern.

Hörs imorgon!

/Hannes Cederholm