Antalya - dag 4

Publicerad 29 mars 2016 23:21

Börjar kanske bli lite tjatigt men rutinerna på morgonen är dem samma varje dag, upp ur sängen och ner till frukostbuffen. Därefter göra sig redo för träning. Dagens träningspass började med en lättare uppvärmning, både med och utan boll. Efter det så körde vi fritt spel på större yta och det blev en del avbrott i spelet för lite taktiska genomgångar. Efter träningen hade vi som vanligt en liten tävling. Idag var det skott med precision som gällde och vinnarna blev Paulinus Dorzia och Baris Hümmet.

Efter träningen hämtade vår coola busschaufför oss och körde oss tillbaka till hotellet där vi intog lunchbuffen för att ladda batterierna. Efter det blev det solande vid poolen. Vissa valde att spela lite basket och tennis. Vi som är defensiva spelare i truppen hade ett kortare möte för att fastställa dem sista detaljerna inför seriepremiären.

Middag kl 18.30 och efter det fortsatte pokerturneringen. Och dem som är stammisar är Bovar Karim, Adriano Kalisiak, Rudolf Mamoka, Fredrik Svensson (vår marknadschef). Rudolf är en av dem som briljerat mest.

Ikväll blir det tidig sänggång då det blir en tuff dag imorgon. Vi kommer köra ett lättare träningspass tidig förmiddag sen på eftermiddagen spelar vi match mot norska div 1-laget Nest-Sotra, avspark 16:00 (svensk tid).
 
Natti natti.

/Hannes Cederholm