Inför Nest-Sotra - Prespa Birlik

Publicerad 29 mars 2016 20:33

Med mindre än tre veckor kvar till seriepremiären i Div 1 Södra så är Prespa Birlik nere i Turkiet för att vässa formen och slipa på dem sista detaljerna. Imorgon möter man det norska laget Nest-Sotra i Side med avspark 17:00 (lokal tid). Vi ringde upp assisterande tränaren Christian Lind för att kolla läget inför matchen:

– Allt är prima här nere i Antalya. Vi har haft riktigt bra träningar på en fantastisk gräsmatta. Hotellet, maten och vädret hade inte kunnat vara bättre. Vi stormtrivs helt enkelt.

Hur ser läget ut i truppen?
– Det ser bra ut. Alla är taggade inför matchen och förutom Baris Hümmet som fortfarande har lite känning i sin ljumske så är alla tillgängliga för spel imorgon. Vi kommer lufta truppen och eventuellt så kan det bli ett kortare inhopp även för Hümmets del.

Vad vill du och Sergej få ut av matchen mot norrmänen?
– Vi vill se att vi tagit kliv framåt, framför allt i vår defensiva organisation och i positionsspelet. Men även att vi är betydligt aggressivare utan boll. Motståndarna skall inte få många sekunder att tänka innan vi är där och hugger.

Vi kommer att målrapportera från matchen på vår Facebook-sida.

Truppen:

Robin Armandt, Paulinus Dorzia
Adriano Kalisiak, David Abaya, Ahmad Mohamad, Rudolf Mamoka, Hogr Aziz, Hannes Cederholm
Baris Hümmet, Bovar Karim, Firat Sahan, Yakubu Akilu, Umar Ahmed, Ilir Tahiri, Sadat Karim, Ali Aliyu, Renad El JerbiNest-Sotra - KSF Prespa Birlik
Side
Onsdag 30/3 kl 17.00 (lokal tid)