Antalya - dag 5

Publicerad 30 mars 2016 23:43

Gameday idag!

Vi vaknade tidigt för att ladda på med en ordentlig frukost. Efter frukosten förberedde vi oss för ett lättare träningspass som innehöll lite fasta situationer och snack inför matchen mot Nest-Sotra. När träningen var slut så hade vi en rolig tävling som gick ut på att springa fram till en pinne som var fast i marken, snabbt snurra 10 varv runt den med huvudet neråt mot pinnen. Därefter springa fram till straffpunkten och skjuta bollen i mål. Det blev mycket skratt kan ni tro, vissa kom inte ens fram till bollen haha.

Efter träningen var det en lättare lunch och vila som gällde innan vi åter samlades för taktiksnacket inför matchen. Bussen hämtade oss och färden gick mot Side matchen skulle spelas. En fantastisk gräsmatta och varmt var det också. Vi gjorde en bra insats och slog norrmännen med 2-1. Mer om matchen kan ni läsa på här.

Efter matchen var det sedan tillbaks till hotellet för kvällsmat. Under kvällen fortsatte vissa med pokerspelandet (mycket populärt under detta träningsläger). Ännu en gång briljerade Rudolf Mamoka vid bordet. Jag själv tog en pingismatch mot Yakubu, grymt bra är han på pingis. Och efter en lång dag så blev det tidig läggdags.
 
Hörs imorn!

/Hannes Cederholm