Antalya - dag 6 & 7

Publicerad 1 april 2016 22:12

Under torsdagen vaknade vi upp till ännu en fantastisk och solig dag. Efter onsdagens match så var vi helt lediga från all fotboll denna dag. Innan vi åkte till Antalya hade jag hört en massa om här finns fantastiska golfbanor och eftersom jag gillar golf så valde jag och Fredrik Svensson (vår marknadschef) att åka till Belek och spela 18 hål. Det var en bana som höll hög klass (se bild), hade säkerligen varit en topp 3 i Sverige. Jag ska inte avslöja vad jag har i handicap men vinnare efter 18 hål blev jag.

Efter golfrundan tog vi oss in till Antalya city. En vacker hamnstad med antika anor. Vi mötte upp några andra från laget och satte oss ner på en fin restaurang vid hamnen för att äta god, turkisk mat. Där satt vi någon timme innan vi begav oss tillbaka mot hotellet. Kvällen avslutades med lite bordtennis och häng vid loungen med övriga i truppen.

Idag (läs fredag) blev det lite sovmorgon, välförtjänt tycker jag. Efter frukosten var det dags och packa väskorna. Vid 13-tiden var det dags för avresa mot Antalyas flygplats och vid 18:30 (svensk tid) så landade vi på Kastrup. Vi har haft en underbar vecka nere i Turkiet och vi har verkligen svetsats ihop som ett riktigt bra gäng. Nu är vi lediga i två dagar innan vi går på gräset hemma på Heleneholms IP.

Jag vill passa på att rikta ett stort tack till alla er som följt oss här på hemsidan under denna vecka. Har fått rapporter om att det varit runt 800 unika besökare i snitt per dag, grymt!

Ännu en gång ett stort tack och jag hoppas vi ses på Malmö Stadion i hemmapremiären mot Öster den 16 april!